Nieuws

Welkom bij de Flexbus

Wij vinden het leuk dat u een bezoek brengt aan onze website en hopen dat u hier de informatie zult vinden die u zoekt. Eventuele reacties zien wij graag tegemoet, voor meer informatie en of vragen mail ons uw vraag via het contactformulier elders op de site. Met de Flexbus makkelijk en voordelig naar Leens en Houwerzijl. een bus van de streek voor de streek

Met de Flexbus De Marne (lijn 565) reist u gemakkelijk en goedkoop van uw dorp naar de voorzieningen in Houwerzijl via Warfhuizen, Wehe den Hoorn, Kloosterburen via Kruisweg richting Leens.
en vice versa. In Wehe den Hoorn of Leens kunt u ook overstappen op lijn 65 naar Groningen.
Naast de vaste haltes zijn op de route ook stops op verzoek mogelijk. Geef in de bus aan de chauffeur door waar u wilt uitstappen. Langs de route stopt de chauffeur als u duidelijk uw hand opsteekt.

Betalen in de buurtbus
Vanaf nu beschikken alle bussen over een betaalsysteem waarmee reizigers kaartjes kunnen betalen met pin of creditcard. Ook zonder OV-chipkaart kun je dus gemakkelijk reizen met de bus. Let wel goed op de pin bon, wat je van de buschauffeur ontvangt dit is je officiële vervoerbewijs

Dienstregeling en route
U kunt van maandag tot en met vrijdag gebruik maken van de Flexbus De Marne, lijn 565.

Stichting Flexbus De Marne
De Flexbus rijdt dankzij de inzet van ruim 20 vrijwilligers uit de gemeente De Marne. Gezien hun enthousiasme kunt u rekenen op vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die bovendien het gebied goed kennen.
Stap in voor € 2,00 per rit Reizen met de Flexbus is makkelijk én voordelig. U betaalt slechts € 2,00 aan de chauffeur voor een enkele reis. De Flexbus wordt gereden door 20 enthousiaste vrijwilligers uit de gemeente De Marne. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs die het gebied zeer goed kennen. Heeft u interesse om ook vrijwillige chauffeur te worden? Neem dan contact op met de coördinator van Flexbus de Marne via telefoonnummer 06 – 53 78 01 50 voor de dienstregeling zie onder dienstregeling en route.
Tot slot wensen wij u veel plezier op de website van Flexbus de Marne.