Nieuws Blog

App voor op je telefoon

bus 565 dienstregeling & Haltes

M.i.v. 10 December is er een nieuwe dienstregeling klik aan de rechterkant op de Bus om deze te bekijken en/of te downloaden

De route van bus 565 (Kloosterburen En Houwerzijl) heeft in totaal 15 haltes. Het beginpunt is Leens Centrum en het eindpunt is Houwerzijl, Mr. S. De Jongestraat. De totale reisduur voor deze route is ongeveer 26 minuten

Je kunt voor de buurtbus een leuke app downloaden en in realtime kijken waar de bus op de route is.

Klik hier om naar een pagina te gaan met realtime informatie over Lijn 565

Lijn 565 Realtime Bus Tracker

Gebruik de Glimble App als een lijn 565 live bus tracker app en mis nooit meer uw bus. Bekijk alle updates van lijn 565 (van Leens, Centrum), waaronder real-time status-info, bus vertragingen, routewijzigingen, wijzigingen van stoplocaties en andere dienstwijzigingen. Gebruik de real-time kaart van Lijn 565 (Kloosterburen En Houwerzijl) en volg de bus op de kaart. Download de app nu voor alle informatie.